Avaimet käteen -rakennuspalvelut Turun, Kustavin ja Uudenkaupungin seuduilla ja lähikunnissa

Raksakas Oy on rakennusalan luotettava kumppanisi Turun seudulla. Kauttamme saat monipuoliset avaimet käteen -rakennuspalvelut, jotta kohteesi remontointi sujuisi mahdollisimman vaivattomasti. Toimialueemme kattaa Turun, Kustavin ja Uudenkaupungin sekä lähikunnat, kuten Mynämäen, Nousiaisen, Naantalin, Taivassalon, Laitilan, ja Vehmaan. Tarvittaessa palvelemme joustavasti koko Varsinais-Suomen alueella.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Talopakettien perustus- ja asennuspalvelut

Olemme erikoistuneet talopakettien perustus- ja asennustöihin. Tilaamalla Raksakas Oy:n ammattilaiset huolehtimaan talopakettisi valmistumisesta takaat, että lopputulos on täsmälleen suunnitelmien mukainen.

Tarjoamme talopakettien perustus- ja asennuspalvelut avaimet käteen -periaatteella, jolloin otamme vastuun työstä kokonaisvaltaisesti – alusta loppuun saakka. Projektin aikana saat meihin yhteyden helposti ja nopeasti ja pidämme sinut ajan tasalla kohteen edistymisestä. Ja lopulta sinun tehtäväksesi jää vain nauttia viihtyisästä uudesta kodistasi!

Kaikki tarvitsemasi rakennuspalvelut saman katon alta

Mikään työ ei ole meille liian pieni tai suuri. Toteutamme kaikki tarvitsemasi rakennustyöt vahvalla ammattitaidolla. Teemme esimerkiksi huoneistoremontteja pienistä pintaremonteista laajoihinkin uudistustöihin. Samalla ammattilaisen tehokkuudella rakennamme vaikka koko talon juuri sinun toiveidesi ja tarpeidesi mukaisesti!

Toimimme myös työnjohtajana erilaisissa urakoissa. Kokemuksen kartuttamalla varmuudella pystymme laatimaan aikataulut ja budjetit, jotka todella pitävät.

Ota yhteyttä ammattitaitoiseen rakennusliikkeeseen

Ota meihin yhteyttä ja kerro millaisia rakennuspalveluita tarvitset! Pystymme auttamaan mitä erilaisimmissa urakoissa ja tarpeen mukaan pääsemme paikalle pikaisellakin aikataululla.

Tilaa avaimet käteen -rakennuspalvelut Raksakas Oy:ltä kilpailukykyiseen hintaan. Palvelemme Turussa ja lähikunnissa, sekä tarpeen mukaan koko Varsinais-Suomen alueella.

Kaikki yhteystiedot

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha