Talojen perustukset osaavalta tekijältä Turun seudulla

Raksakas Oy tarjoaa kattavat rakennusalan palvelut Turun, Kustavin ja Uudenkaupungin alueilla ja lähikunnissa sekä tarpeen mukaan koko Varsinais-Suomessa, mukaan lukien muun muassa Mynämäki, Nousiainen, Naantali, Taivassalo, Laitila, ja Vehmaa. Vahvalla ammattitaidolla toteutamme myös talojen perustukset sekä rakennusten pohjatyöt kohteessasi. Asiakaskuntaamme kuuluvat yksityiset kotitaloudet, yritykset sekä kunnat ja kaupungit.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kohteellesi!

Rakennusten pohjatyöt ammattitaidolla

Vahvat ja kestävät perustukset alkavat taidolla tehdyistä pohjatöistä. Toteutamme talopakettien, mökkien, huviloiden ja omakotitalojen pohjarakentamisen huolella ja täsmällisesti, ottaen huomioon rakennuspaikan ja sen maaperän erityisvaatimukset. Taidolla toteutetut pohjatyöt luovat kestävän pohjan rakennuksen perustuksille ja mahdollistavat rakennusprojektin etenemisen aikataulun mukaisesti. Työskentelemme myös haastavissa saaristo-olosuhteissa.

Maanrakennuspalveluihimme kuuluvat:

  • koneurakointi pienkoneella

  • maanrakennustyöt minikoneilla

  • pihatyöt.

Talon perustukset laadulla ja luotettavasti

Perustukset ovat talon kantava rakenne, jolla talo tulee seisomaan koko elinkaarensa ajan. On siis selvää, että perustusten tekeminen oikeaoppisesti ja täsmällisesti on ehdottoman tärkeää. Perustukset siirtävät rakennuksen aiheuttaman kuorman maapohjalle ja ne estävät rakennusta painumasta tai kallistumasta. Perustukset myös suojaavat talon muita rakenteita vahingolliselta kosteudelta ja roudalta.

Meidän kauttamme tilaat perustustyöt esimerkiksi talopaketteihin, omakotitaloihin, huviloihin sekä mökkeihin.

Toteutamme muun muassa:

  • paikalla valetut perustukset

  • paikalla tehdyt muottityöt

  • harkkomuuraukset.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä Raksakas Oy:hyn kun tarvitset alan ammattilaista toteuttamaan talojen perustukset tai pohjatyöt. Olipa kyseessä talopaketti tai saaristomökki, hoidamme homman asiantuntevasti ja tehokkaasti! Toimialueemme kattaa joustavasti Turun, Kustavin sekä Uusikaupungin alueet, tarpeen mukaan myös koko Varsinais-Suomen.

Vastaamme mielellämme palveluitamme koskeviin kysymyksiin sekä tiedusteluihin. Kuvilla varustetun tarjouspyynnön voit lähettää sähköpostiimme ja palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Yhteystiedot

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha