Laadukas julkisivuremontti Turun seudulla

Tilaa kohteesi julkisivuremontti Raksakas Oy:ltä! Yli kahden vuosikymmenen kokemuksella toteutamme monipuoliset rakennus- ja saneeraustyöt Turun, Kustavin ja Uudenmaan seuduilla sekä lähikunnissa, kuten Mynämäellä, Nousiaisissa, Naantalissa, Taivassalossa, Laitilassa ja Vehmaalla. Tarjoamme asiantuntevaa palvelua ammattilaisen tehokkuudella!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Julkisivu on talosi käyntikortti

Näkyvyytensä lisäksi julkisivu on yksi rakennuksen tärkeimmistä rakenteista. Julkisivun tehtävä on yhdessä katon kanssa suojata koko rakennusta ulkoapäin tulevilta kulutustekijöiltä: tuulelta, sateelta ja auringonpaisteelta. Laadukas julkisivu pitää kosteuden rakennuksen ulkopuolella. Täten se estää ikävien ja hankalasti korjattavien kosteusvaurioiden syntymisen. Julkisivulla on siis tärkeä tehtävä rakennuksen viihtyisyyden ja terveellisen sisäilman ylläpitäjänä. Kaunis ja taidolla toteutettu julkisivu myös nostaa talosi arvoa merkittävästi.

Missä kunnossa sinun talosi julkisivu on?

Julkisivuremontti alan ammattilaiselta

Kun on aika julkisivuremontille, ota yhteys Raksakas Oy:hyn. Toteutamme luotettavasti julkisivuremontit saneerauskohteissa sekä rakennamme uudet puujulkisivut uudisrakennuskohteisiin.

Teemme erilaisia julkisivuremontteja huoltomaalauksista aina koko julkisivumateriaalin uusimiseen. Hoidamme niin pienet ja nopeat huoltotyöt kuin kokonaisvaltaiset remontitkin ammattilaisen elkein. 

Julkisivuremontti on hyvä hetki miettiä rakennuksesi energiatehokkuutta laajemmin. Kaipaisiko rakennus lisää lämmöneristystä tai olisiko ikkunat aika vaihtaa uusiin? Pienilläkin muutoksilla lisätään talon energiatehokkuutta ja remonttikustannukset maksavat itsensä nopeasti takaisin.

Halutessasi saat kauttamme myös laadukkaat ja kestävät materiaalit puujulkisivun rakentamiseen. Päätoimittajanamme toimii Vehmaan Pk-puu.

Kysy lisää julkisivuremontista

Ota yhteyttä ja kerro kohteestasi!

Oletko harkinnut julkisivuremonttia? Ota yhteyttä Raksakas Oy:hyn!

Kerro meille kohteestasi ja remonttisuunnitelmistasi, niin suunnitellaan yhdessä lisää. Toteutamme julkisivuremontit Turussa ja lähikunnissa sekä tarpeen mukaan myös koko Varsinais-Suomen alueella.

Voit soittaa tai jättää yhteydenottopyynnön sivuiltamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella. Kuvilla varustetun tarjouspyynnön kohteestasi voit lähettää meille sähköpostilla ja palaamme asiaan pikimmiten.

Ota yhteyttä!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha