Kattotyöt alan ammattilaiselta Turun seudulla

Raksakas Oy on täyden palvelun rakennusliike Turun seudulla. Toteutamme ammattitaitoisesti erilaiset rakennustyöt saneerauksista asennuksiin ja uudisrakentamiseen, monipuolisissa kohteissa. Teemme myös kattotyöt luotettavasti ja laadulla!

Toimimme pääsääntöisesti Turku–Kustavi–Uusikaupunki -alueella, mutta tarpeen mukaan palvelemme asiakkaitamme koko Varsinais-Suomen alueella.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kattoremontille!

Toimiva vesikatto on rakennuksen pitkän iän salaisuus

Vesikatto on yksi rakennuksen elinikään merkittävimmin vaikuttavista rakenteista. Tarkoituksessaan toimiva vesikatto suojaa rakennusta sateilta, tuulelta ja auringolta. Rakennusvirheet katossa tai huoltamatta jäänyt katto voivat johtaa ikäviin seurauksiin koko rakennuksessa. Vuotava vesikatto päästää kosteuden rakennuksen lämmöneristeisiin ja rakenteisiin, jolloin edessä on mittavia ja kalliita korjaustöitä. Vesikatto on myös tärkeä osa rakennuksen julkisivua, joten sen asianmukaiseen asennukseen kannattaa kiinnittää erityistä huomiota.

Raksakas Oy on kattojen asiantuntija! Yli kahden vuosikymmenen kokemuksella rakennamme ensiluokkaisen laadukkaat huopa- eli bitumikatot sekä tiili- ja peltikatot kaikenlaisiin rakennuksiin.

Uusi katto vai saneeraus?

Toteutamme uudet katot uudisrakennuskohteisiin ja saneeraamme vanhat katot entistä ehompaan kuntoon. Työskentelemme laadukkaasti erilaisten kattomateriaalien kanssa, saneeraamme niin huopa-, tiili- kuin peltikattosikin.

Käytämme ainoastaan rakentamisen laatuvaatimukset täyttäviä ja kestäviä tuotteita. Pitkän kokemuksen tuoman tietotaidon ansiosta vaativatkin kattoremontit onnistuvat meiltä ammattilaisen tehokkuudella.

Tarjoamme kattotyöt kokonaisvaltaisena projektina purkutöistä valmiiseen lopputulokseen ja -siivoukseen. Toimialueemme kattaa Turun sekä lähikunnat, mutta keskustelemme mielellämme myös muista mahdollisuuksista.

Ota yhteyttä!

Pyydä tarjous kattoremontillesi!

Onko uudisrakennuskohteesi kattotöitä vailla? Vai kaipaako kotisi katto saneeraamista? Käänny silloin Raksakas Oy:n puoleen!

Tarjoamme laadukkaat kattoremonttipalvelut vankalla, yli 20 vuoden kokemuksella niin yksityishenkilöille, yritysasiakkaille kuin julkiselle sektorillekin. Palvelemme joustavasti Turun, Kustavin ja Uudenkaupungin seuduilla ja lähikunnissa – tarvittaessa koko Varsinais-Suomen alueella.

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla sekä sivuilta löytyvällä yhteydenottolomakkeella. Voit lähettää kuvilla varustetun tarjouspyynnön kohteestasi sähköpostiimme ja palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Yhteystiedot

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha