Mökkiremontti Turun seudulla ja saaristossa

Raksakas Oy on monipuolisen osaamisen rakennusliike Turun seudulla. Laaja-alainen ammattitaitomme kattaa myös työskentelyn vaativissa saaristo-olosuhteissa. Toteutamme mökkiremontit unelmakohteessasi Varsinais-Suomessa!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Mökkiunelmista totta

Oletko aina haaveillut omasta mökistä saaristossa? Tai kaipaisiko saaristossa sijaitseva loma-asuntosi remonttia?

Raksakas Oy on erikoistunut työskentelemään erikoisosaamista ja laadukkaita työvälineitä vaativissa saaristo-olosuhteissa. Kokemuksen tuomalla tietotaidolla ja varmuudella toteutamme mökkiremontit sekä myös uusien mökkien rakentamisen toivomaasi kohteeseen.

Olemme rakentaneet asiakkaiden unelmamökkejä jo yli kahden vuosikymmenen ajan erinomaisin lopputuloksin. Tyytyväiset asiakkaat kertovat Raksakas Oy:n rakennuspalveluiden laadusta ja asiakaslähtöisestä tekemisestä.

Laadukasta rakentamista myös saaristossa

Tarjoamme mökkiremontit sekä uusien mökkien rakentamisen saaristoon kokonaisvaltaisena palveluna. Hoidamme kaikki kuljetukset, mukaan lukien merikuljetukset, luotettavasti asiaankuuluvalla kalustolla, ja toteutamme asennustyöt omalla lautallamme. Mökin rakennamme perustuksista piipunhattuun asti asiakkaan toiveiden mukaisesti – tai remontoimme juuri niiltä osin kuin se on tarpeellista. Toteutamme myös erilaiset arkkitehtikohteet.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä Raksakas Oy:hyn ja kerro mökkihaaveistasi! Me toteutamme mökkiremontit myös haastavissa saaristo-olosuhteissa – aina ammattilaisen taidolla ja tehokkuudella. Palvelemme Turussa, lähikunnissa sekä tarpeen mukaan koko Varsinais-Suomen alueella.

Voit soittaa, laittaa sähköpostia tai jättää yhteydenottopyynnön sivuiltamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella. Vastaamme mielellämme myös palveluitamme koskeviin kysymyksiin ja tiedusteluihin.

Yhteystietomme

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha