Rahti- ja nostopalvelumme saat mm. alueelle Kustavi, Uusikaupunki ja Turku 

Oletko rakentamassa esimerkiksi mökkiä saareen? Tarvitsetko osaavaa tekijää rakentamiseen – aina nostopalveluista ja merikuljetuksista alkaen? Raksakas Oy toteuttaa onnistuneet rahti- ja nostopalvelut alueella mm. Kustavi, Uusikaupunki, Turku, Taivassalo, Vehmaa, Mynämäki, Nousiainen ja Naantali. 


Valitse meidät, kun haluat mökin saareen, tai osaavan toteuttajan remonttikohteellesi. Meiltä käyvät myös ne hankalimmat nosto- ja rahtihommat talo- ja mökkipakettien yhteyteen!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Paketti suoraan saareen saakka

Merirahdissa käytössämme on mm. ALPO-työvene 3,4 x 8metriä (kantavuus 4500 kg) sekä 6 x 12 metrinen alumiinilautta (kantavuus 35-45 000kg). Tällä yhdistelmällä päästään myös hyvin mataliin rantoihin rahtia tai esimerkiksi työtä operoimaan. Lasti- eli kansitilaa on yhteensä 80 m². Talo-/mökkitoimitus pystytään purkamaan kuorma-autosta kannelle ja saareen toimittamaan ja asentamaan sujuvasti toimestamme. Nostopalvelumme helpottavat työtä niin mantereella kuin saaressa. Lautassa on nosturi/tela-alustainen siirrettävä nosturi mukana tarvittaessa. Lautan syväys tyhjänä alle 10 cm ja saadaan lastia painottamalla 0-veteenkin ajettua, lauttaa työntävän tai kylkeen veneen syväys perämoottoreiden kohtaa on 80 cm. Myös kokoluokaltaan suuremmat maanrakennuskoneet ja perustuskalusto ja perustustarvikkeet voidaan lautalla kuljettaa, sekä peräkärry- ja muu tarvittava kalusto.

Ketterä tela-alustainen mininosturimme hoitaa homman maastossa kuin maastossa

Käytössämme on tela-alustainen mininosturi, jolla asennukset hoituvat ja tarvikkeet siirtyvät vähän vaativammassakin maasto-olosuhteessa. Varusteluettelo tässä vehkeessä on huima: löytyy haalausvinssi puskulevyssä + trukkipiikit, asennusvinssi 16-metrisen puomin päässä, henkilönostokori, kantojyrsin, maapora/ruuvipaaluväännin, hirsi-, ikkuna- ja putkinostimet, kahmarikoura, aggregaatti yms. Nosturi toimii sekä polttomoottori- että sähkökäyttöisenä mahdollistaen melko monipuolisen tekemisen – kun saat tämän koneen esimerkiksi saareesi, niin työt sujuvat sutjakasti!
  

 Koneen korkeus 2080 mm 
 Pituus 3600 mm
 Leveys 1700 mm
 Paino 4500 kg


Konekuljetukset ja muu rahti – onnistuu kyllä!

Autonosturistamme löytyy puomia 19 metriä ja autossa on vaihtolavavarustus ja konelava, jolla mm. telanosturia ja kaivinkoneita kuljetamme eri kohteisiin. Vaihtolavan ja konelavan avulla pystymme vastaamaan mitä erilaisimpiin haasteisiin. Autonosturilla asennamme mm. hirsitalot ja elementtirakenteet paikoilleen.


Yhteystietomme

Valitse helppo avaimet käteen -toimitus tai pelkkä osatoteutus!

Toimitamme ja rakennamme mielellämme kokonaisvaltaisesti koko kohteen tilaajalle, mutta toki teemme esimerkiksi pelkästään nosto- ja rahtityöt, myös alan muille toimijoille ja asiakkaille. Tutustu tarkemmin rakennuspalveluihimme, kuten perustustöihin tai kokonaisvaltaiseen mökki saareen -palveluumme! Raksakas Oy:n tiimi palvelee joustavasti koko Varsinais-Suomessa, kuten Turun, Kustavin, Uudenkaupungin, Mynämäen, Nousiaisten, Naantalin, Taivassalon, Laitilan ja Vehmaan alueella.

Yhteystietomme

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha